Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سرهنگ حمیدرضا آذرنیا مسئول کاروان خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران ارتش در آئین اختتامیه هشتاد و یکمین همایش خانواده معظم، شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: تاکنون ۲۸ هزار خانواده شهید و ایثارگر به این اردو‌های زیارتی و سیاحتی مشهد و شمال اعزام شده‌اندو در  ۲۲ هزار خانواده دیگر در صف انتظار جهت اعزام به اولین سفر هستند تا تمامی ۵۰ هزار خانواده شهید ارتشی به پابوسی امام رضا (ع) مشرف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: از جمله عوامل محرک و قدرتمند جمهوری اسلامی و نیروی بازدارنده در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمنان اهتمام و توجه مردم و مسئولان به مقوله شهادت و احترام آن‌ها به شهدا و ایثارگران و خانواده‌های معزر آنان است.
مسئول کاروان خانواده‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران ارتش با بیان اینکه یکی از مهمترین راه‌هاق تحقق اهداف انقلاب و نظام زنده‌نگه‌داشتن یاد و خاطره شهیدان والامقام و گام نهادن در مسیر روشن آن‌ها است، بیان کرد: باید با تلاش فراوان مسیر رشد و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراهم سازیم و به‌گونه‌ای عمل کنیم که شرمنده خون‌های پاک شهدای عزیز نشویم.
آذرنیا با اشاره به برگزاری موفق اردو‌های زیارتی و سیاحتی خانواده‌های شهدای ارتش در مشهد و شمال، تصریح کرد: ارتش به سهم خود از سال ۷۷ تاکنون در مسیرارائه خدمت به خانواده‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران سراسر کشور تلاشی بی‌پایان نموده و سالانه ۵ سفر به مشهد و ۴ سفر به خزرآباد ساری و گوهرباران داریم که بالغ بر ۵ هزار نفر را پوشش می‌دهد.
آذرنیا بیان کرد: با راه‌اندازی کانون ایثارگران نزاجا در تمامی نقاط کشور به دنبال آن هستیم که هیچکس آرزو به دل سفر زیارتی امام رضا (ع) نماند و با همکاری تمامی مسئولان هیچ مشکلی در مسائل مختلف این سفر‌ها همچون اسکان زائران امام مهربانی‌ها به‌وجود نیاید و در اینجا جا دارد که از میزبانی شایسته قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق نزاجا تقدیر و تشکر نمائیم که تمامی اقدامات و امکانات لازم را فراهم آ‌ورد.   انتهای پیام//ف.ح     اعزام خانواده شهدا به مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهدا ارتش قدرت نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۳۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»

سومین رویداد «هم مسیر اتیسم» با مشارکت وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و انجمن اتیسم ایران برگزار شد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته رویداد «هم‌مسیر اتیسم» در تهران و همچنین رشت و بندر ماهشهر با حضور بیش از 1500 نفر در رویداد هم‌مسیر اتیسم شرکت کردند. در این رویداد گروه‌های مختلف جامعه در حرکتی نمادین،  با بزرگسالان اتیسم و خانواده‌هایشان هم قدم شده تا اتیسم را بیشتر شناخته و متعهد شوند تا آن را به دیگران نیز معرفی کنند.

خانواده‌های اتیسم با سپری کردن سال‌ها سختی و مشقت در کنار فرزند خود با این اختلال دست و پنجه نرم می‌کنند و خستگی‌ناپذیر در این مسیر گام برمی‌دارند، بی‌آنکه مدال یا خط پایانی در

کار باشد. مادری ناراحتی و اضطراب خود را از بزرگ شدن فرزندش با آینده‌ای که سراسر ابهام است، بیان می کند و پدری که تنها تمامی بار زندگی را کنار دو فرزند اتیسم بدون مادر به دوش می‌کشد؛ لازم است در جامعه‌ای آگاه زندگی کنند تا نگاه‌های خیره، تذکرها و... دردی بزرگ‌تر نشود.

اتیسم اختلال پیچیده‌ای است که تشخیص آن با مشاهده فرد امکان‌پذیر نیست. این اختلال باعث می‌شود تا فرد نتواند با خود و دیگران ارتباط برقرار کند و به‌طور کلی دنیای متفاوتی داشته باشد. به همین علت، ممکن است بسیاری در جامعه، برخورد مناسبی با این افراد دارای اتیسم نداشته باشند. این اختلال تا آخر عمر با افراد می‌ماند و در بزرگسالی، وضعیت برای این افراد سخت‌تر هم می‌شود.

سعیده صالح غفاری، مدیرعامل انجمن اتیسم ایران با اشاره به این موضوع که رویداد هم مسیر اعلام درخواست توجه جدی حاکمیت و جامعه به طیف اختلال اتیسم است، گفت: امروز هم قسم می‌شویم  که سال 1403، سالی برای توجه جدی و هم خواهی تمامی دستگاه‌ها برای بزرگسالان اتیسم و خانواده‌ها باشد. خانواده‌های اتیسم با حضور موثر می‌توانند آگاهی مردم را بیش از گذشته افزایش داده و بستر مناسبی برای دیده شدن مطالبات باشند.

وی در ادامه به بیان مشکلات افراد بزرگسال دارای اتیسم پرداخت و گفت: بزرگسالان اتیسم نیاز دارند تمامی حقوقی که یک شهروند بهره‌مند است را دارا باشند. حقوق شهری و شهروندی، بهداشت و درمان،  ورزش و تفریح و مهارت و اشتغال و نهایتا نگهداری موقت و شبانه روزی این افراد نیازمند فضایی هستند که حس کنند آن فضا برای آن‌هاست و نگاه خیره‌ای آن‌ها را دنبال نمی‌کند. متاسفانه هنوز هیچ متولی برای رسیدگی به نیازهای بزرگسالان اتیسم وجود ندارد. از ریاست محترم جمهور قول گرفتیم تا صدای خانواده‌های اتیسم شنیده شود.

مدیرعامل انجمن اتیسم گفت: ما برای تدوین برنامه ملی اتیسم جلسات مکرر داشتیم تا همه ارگان‌های ذیربط وظایف خود را در قبال اتیسم بشناسند.

مدیرعامل انجمن اتیسم ایران در پایان از تمامی حامیان اتیسم و رویداد هم‌مسیر تشکر و ابراز امیدواری کرد که آینده روشنی در انتظار اتیسم خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهادت جانباز ۷۰ درصد سیلاوی در اهواز
  • اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • تمدید ثبت‌نام و ویرایش آزمون استخدامی فرزندان ایثارگران
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ویرایش دومین آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است