Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و ارتش جمهوری اسلامی هم‌زمان با برگزاری آیین تجلیل از ۱۷۶۸ شهید ارتش در عملیات بیت‌المقدس به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، مهندس سعید اوحدی در این نشست که روز شنبه اول خردادماه و در آستانه سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به‌ویژه شهدای وقایع اخیر غزه و فلسطین و شهدای گرانقدر عملیات بیت‌المقدس، گفت: تقارن سالروز عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس و فتح خرمشهر با پیروزی بزرگ مردم غزه و فلسطین بر رژیم غاصب صهیونیستی یکی از حکمت‌ها و تحقق وعده الهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تکیه بر این سخن امام خمینی (ره) که «جنگ نعمت است»، اظهار کرد: هر روز و سالی که از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد، شاهد نعمت‌ها و برکات ماندگار و عمیق‌تری از آثار دفاع مقدس هستیم و عملیات بیت المقدس در حقیقت نقطه عطفی در عملیات‌ها و تاریخ دفاع مقدس بود و قطعاً آثار و برکات آن در تاریخ ماندگار خواهد بود.
معاون رییس‌جمهور با بیان اینکه هر کشوری به دنبال اقتدار خود در حوزه‌های نظامی، اقتصادی، سیاسی و... است؛ عنوان کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری آنچه جوهر و مبنای همه تحولات در کشورها می‌شود، اقتدار معنوی است. اگر اقتدار معنوی در کشوری حاکم شد آن کشور به اعتبار اقتدار معنوی می‌تواند اقتدار سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و... ماندگار داشته باشد.
وی افزود: مقام معظم رهبری شهدا را مظهر اقتدار کشور معرفی کردند بنابراین مبنای دستیابی به اقتدار معنوی، شهدا هستند.
اوحدی در ادامه حضور در آیین تجلیل از شهدای ارتش در عملیات بیت‌المقدس و در جمع خانواده معظم این شهدا را افتخار خواند و تصریح کرد: شهدا و خانواده شهدا به این بزرگداشت‌ها نیاز ندارند؛ زیرا شهدا از خوان ضیافت الهی متنعم‌ و «فَرِحینَ بِما آتاهُمُ اللَّهُ مِن فَضلِهِ» هستند. مطمئناً دغدغه شهدا نسبت به خانواده و ارزش‌های نظام از زمانی که در بین ما انسان‌های زمینی بودند، بیشتر است و به ما بشارت می‌دهند که در مسیر شهدا قدم بگذاریم. برگزاری مجالس شهدا و چنین یادواره‌هایی هم در واقع بستری برای گرفتن بشارت از شهدا و رسیدن به قله‌های کمالی است که شهدا آن را طی کرده‌اند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به آثار ادامه‌دار عملیات بیت‌المقدس عنوان کرد: نام این عملیات در واقع «الی بیت‌المقدس» است. یعنی همچنان مسیر ادامه دارد. همان‌طور که امام راحل پیروزی عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر را در شهادت حسین فهمیده و مقاومت ۳۴ روزه خرمشهر دیده بودند، امروز هم اگر شاهد این حماسه‌های بزرگ در قدس و فلسطین و سرزمین‌های اشغالی هستیم که در طول تاریخ فلسطین از سال ۱۹۴۸ تا به امروز بی سابقه بوده است ادامه دفاع مقدس ما و همان عملیات بیت‌المقدس است.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در روز قدس و تاکید ایشان بر وحدت و یکپارچگی فلسطین، اضافه کرد: در چند روز اخیر برای اولین بار این وحدت را هم در غزه و هم در دیگر نقاط فلسطین شاهد بودیم. امروز به برکت دفاع مقدس ما، نفس مسیحای حضرت امام و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و برکت خون پاک سیدالشهدای محور مقاومت حاج قاسم سلیمانی شاهد بودیم که ظرف ۱۱ روز ۴ هزار موشک به اراضی اشغالی پرتاب شد که در طول تاریخ سابقه نداشته است.
اوحدی گفت: عملیات بیت المقدس نه تنها نقطه عطفی در جنگ ما بلکه در طول تاریخ حماسه مبارزین مظلوم مسلمان بود، که امید و خودباوری در جامعه اسلامی را شکل داد و خط بطلانی بر تمام امید و آرزوهای استکبار بود.
معاون رییس‌جمهور در ادامه گفت: استکبار جهانی و نوکران آنها صدام و رژیم بعث در یک نقشه بسیار پیچیده، قصد براندازی نظام اسلامی ما را داشت و اصلاً بحث اشغال خاک و قطعنامه ۱۹۵۷ و ... نبود. تفکر و هدف رژیم بعث افلقی که ریشه صهیونیستی داشت، حاکمیت صدام در منطقه و رهبری جامعه عرب برای سازش با رژیم صهیونیستی بود؛ اما با عملیات بزرگ بیت المقدس که سردار سلیمانی فرمانده یکی از لشکرهای آن بود این هدف شکست خورد.
وی افزود: امروز باید بگوییم فناوری ساخت موشک توسط نیروهای جهادی، یادگار سیدالشهدای محور مقاومت است و حتما روح  بلند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ناظر بر موفقیت‌های مبارزان فلسطینی است.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تأکید بر دلاورمردی‌های ارتش قهرمان جمهوری اسلامی ایران، عنوان کرد: پس از شکست مفتضحانه دشمن در عملیات بیت‌المقدس توسط رزمندگان عزیز و ارتشی‌های قهرمان ما، صدام، آمریکا و دیگر کشورهای هم‌پیمان او بسیج شدند که به فاصله یک ماه و نیم بعد از آزادسازی خرمشهر، نشست سران کشورای غیرمتعهد را در بغداد برگزار کنند و با ریاست صدام بر این کنفرانس انتقام این شکست را حداقل در خاکریزهای سیاسی بگیرند؛ اما باز این ارتش غیور جمهوری اسلامی بود که اتفاق بزرگ دیگری در تاریخ حماسه این مرز و بوم رقم زد و جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش پالایشگاه بغداد را مورد حمله قرار دادند؛ در کنار آن شهید عباس دوران با وجود اینکه هواپیمایش آسیب دیده بود، هواپیمای خود را به هتل محل اقامت سران کشورهای غیر متعهد زد و بعد از این تصمیم بر این شد که کنفرانس در هند برگزار شود.
اوحدی در پایان انتخابات را یادگار شهدا خواند و افزود: همه باید در انتخابات پرشوری که پیش‌رو داریم شرکت کنیم و با حضور حداکثری که توقع مقام معظم رهبری است، حماسه دیگری در بیعت با ارزشهای شهدا شاهد باشیم.
امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری»، معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی نیز در این نشست عملیات بیت المقدس را نقطه عطف دفاع مقدس خواند و تقارن پیروزی جبهه مقاومت اسلامی با سالروز آزادسازی خرمشهر را تبریک گفت و عنوان کرد: عمر زیادی از صهیونیست‌ها نمانده و روز به روز شاهد افول این رژیم غاصب و کودک‌کش هستیم.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش، عملیات بیت‌المقدس را عملیاتی با ویژگی‌ها و نتایج ویژه خواند و گفت: این عملیات در عین ناباوری در کمتر از یک ماه بعد از عملیات فتح‌المبین انجام شد و دشمن اصلاً باور نداشت که رزمندگان ما بتوانند در این مدت کوتاه، انسجام و هماهنگی دوباره‌ای بیابند و بتوانند عملیات دیگری را با وسعتی دو برابر وسعت عملیات فتح‌المبین اجرا کنند.
وی مداومت عملیاتی ۲۶ روزه را از دیگر ویژگی‌های مهم این عملیات خواند و گفت: این مداومت کار بسیار بزرگ و با اهمیتی است و قدرت تهاجمی و دفاعی ایران اسلامی را به جهانیان نشان داد.
دریادار سیاری آزادسازی پنج هزار و ۶۰۰ کیلومتر از مناطق به اشغال درآمده و خرمشهر را از نتایج مهم و ویژه عملیات بیت‌المقدس خواند و افزود: این عملیات در واقع توانمندی نظام مقدس جمهوری اسلامی در راستای دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی را به دنیا نشان داد و در واقع بعد از عملیات بیت‌المقدس، دشمن دیگر در لاک دفاعی فرو رفت.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش، کمک خداوند، رهبری امام خمینی‌ (ره)، انسجام، وحدت و همدلی و برکت خون شهدا را از عوامل مهم در پیروزی عملیات بیت‌المقدس و فتح خرمشهر برشمرد و افزود: امروز توان بازدارندگی ایران اسلامی به برکت خون شهدا در بالاترین جایگاه است و ایران اسلامی در نظام بین‌الملل و جهان به‌عنوان یک قدرت اثرگذار در منطقه و بین‌الملل مطرح است.
در ادامه این نشست با حضور مهندس اوحدی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین بنیاد شهید و امور ایثارگران و ارتش جمهوری اسلامی ایران به امضا رسید.
در ادامه ضمن رونمایی از مجموعه ۱۰ جلدی فرهنگ اعلام شهدای ارتش، ۳۰ خانواده معظم شهدای ارتش در عملیات بیت‌المقدس، به نیابت از ۱۷۶۸ شهید ارتش در عملیات بیت‌المقدس تجلیل شدند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ارتش جمهوري اسلامي ايران بنیاد شهید رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران ارتش در عملیات بیت المقدس معاون هماهنگ کننده ارتش ارتش جمهوری اسلامی مقام معظم رهبری اقتدار معنوی بیت المقدس دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۸۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام از برنامه‌ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران گران استان ایلام، امین دوست محمدی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت‌_ در دیدار سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام با اشاره به اینکه همه دستگاه‌های اجرایی مکلف به اجرای قانون جامع حمایت از ایثارگران هستند، اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه استان ایلام از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای خدمات رسانی مطلوب به جامعه ایثارگران حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تمام دستگاه‌های اجرایی استان ایلام از جمله بنیاد شهید و امور ایثارگران از ظرفیت جامعه هدف ایثارگران برای تحقق شعار سال تلاش کنند، افزود: برون سپاری خدمات از جمله موارد بسیار مهمی است که در دستگاه‌های اجرایی باید به این ظرفیت قانونی توجه کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام با اینکه واگذاری طرح‌های نیمه تمام به بخش خصوصی از دیگر اولویت‌های مهم است، خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام به بخش خصوصی طی سال جاری انجام شده است.

محمد رحیمی، سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام ضمن قدردانی از حمایت‌های سازمان برنامه و بودجه از فعالیت‌ها و پروژه‌های عمرانی بنیاد شهید، تاکید کرد: ۱۰۰ درصد مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهوری به ایلام در حوزه بنیاد شهید استان با اعتبار ۵ میلیارد تومان به اتمام رسیده است.

وی اضافه کرد: کارهای زیرساختی و پروژه‌ای بسیار خوبی در حوزه زائرسرا و خانه ایثار برای استان ایلام تعریف شده که نیاز به حمایت مسئولان ارشد استان در بحث اعتبارات دارد.

سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام با اشاره به اینکه برای تمام املاک بنیاد شهید سند تک برگ اخذ شده است، ادامه داد: در حال حاضر زائرسرای بنیاد شهید در مهران با ۶۰ درصد پیشرفت از جمله پروژه‌های مهم اداره کل بنیاد شهید است.

کد خبر 748398

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی